Use my head!


Feedback 1.


Ha popkultúra magazint csinál az ember a legnagyobb elismerés talán az, ha olyan képek landolnak a MySpace-es postaládájában, amin az olvasók a lappal pózolnak a kamerájuk előtt. Itt van például Anette:

Címkék: ,

"Tetkó"


Az mekkora flash, hogy skype-on megtalál egy régi cimbora, aki már évek óta Manchesterben él és közli, hogy a Grotesque tetoválása még mindig megvan, amit kb. 7 éve azon a bizonyos balatoni legénybúcsún csináltatott hajnalban 'matta' részegen? A hitetlenkedésemre - hogy biztos csak szivat - átküld egy fotót a karjáról...és tényleg:

Címkék:

Rádió logó



Amikor megláttam az idén március 15-én elindított Lánchíd Rádió logóját, valami nagyon ismerősnek tűnt. Aztán elkezdtem kutakodni az archívumban és megtaláltam az azóta már megszűnt Budapest Rádiónak készített logóterveimet (ezek tényleg csak tervek, végül nem ezek közül választottak). Furcsa, hogy vannak ötletek, amik másoknak is eszükbe juthatnak, vagy csak a "márketingesek" vándorolnak rádióról- rádióra? Tényleg, tudja valaki, hogy ki tervezte a Lánchíd Rádió logóját?

Címkék:




© 2006 Use my head! | Blogger Template by Grotesque Design.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.
First Aid and Health Information at Grotesque Design